Ubytování

Články a aktuality

Pozvánka na mezinárodní veletrhy GO a REGIONTOUR
3.1.2018 Pozvánka na mezinárodní veletrhy GO a REGIONTOUR

Brněnské výstaviště bude 18.-21.1. 2018 hostit Mezinárodní veletrh průmyslu cestovního ruchu a Mezinárodní veletrh turistických možností v regionech. Přijďte se i Vy podívat na novinky z oblasti cestování, ochutnejte exotická jídla či drinky nebo nahlédněte do jachty...

Rekordní ročník veletrhu Caravaning Brno se blíží
2.11.2017 Rekordní ročník veletrhu Caravaning Brno se blíží

Toužíte po svobodném cestování a poznávání? Pak jste kandidáti na ničím nevázané cestování stále oblíbenějšími karavany a obytnými vozy. A právě na ně se od 9. do 12. listopadu zaměřuje veletrh Caravaning Brno. Neváhejte a zajděte si na brněnské výstaviště – najdete tu tipy a třeba také vůz vašich s

Penzion roku: Žebříčky nejlepších penzionů roku 2017
11.10.2017 Penzion roku: Žebříčky nejlepších penzionů roku 2017

Dovolte nám, abychom vás informovali o výsledcích 8. ročníku ankety 4camping.cz PENZION ROKU. Do ankety se aktivně zapojilo 388 penzionů, celkem však mohlo být hodnoceno všech 6.825 penzionů registrovaných na stránkách Dopenzionu.cz.

Jezero Lago di Tenno
26.7.2017 Jezero Lago di Tenno

Kempy okolo jezera Lago di Garda představují výbornou příležitost pro ty, co chtějí strávit dovolenou v úzkém spojení s přírodou bez toho, aniž by se vzdali všech služeb zajišťující jejich pohodlí. Malebné místo a možný cíl pro milovníky jezera a okolní přírody je jezero Tenno.

Riva del Garda a kemp Brione
26.7.2017 Riva del Garda a kemp Brione

Dovolená snů v přírodě, se sportem na čerstvém vzduchu! To vše nabízí kempy u jezera Lago di Garda, ideální cíl pro ty, kdo chce strávit aktivní dovolenou v hlavním evropském městě outdorového sportu. Středomořské klima, volné široké prosluněné pláže, okouzlující panorama...

Město Arco, historie, příroda i ráj lezení
26.7.2017 Město Arco, historie, příroda i ráj lezení

Je vaším přáním strávit dovolenou v přírodě a klidu s možností provozovat všechny druhy outdoorových sportů? Kempy u jezera Lago di Garda vám toto přání splní. Obvzlášť Arco je nejlepší výběr pro aktivní i odpočinkovu dovolenou.

Dokempu vás zve na: Výstavu stanů 2017
15.6.2017 Dokempu vás zve na: Výstavu stanů 2017

Srdečně vás zveme na již 20. ročník Výstavy stanů a vybavení do přírody 2017, probíhá od 1.6. do 13.8. 2017, jako již tradičně, v areálu PVA EXPO Praha Letňany. Na ploše 10.500 m2 naleznete 150 outdoorových značek a kompletní sortiment od stanů, spacáků, karimatek a batohů, až po boty a oblečení.

Největší cestovatelská událost roku se blíží
13.3.2017 Největší cestovatelská událost roku se blíží

O víkendu 18.-19.3. 2017 se bude konat cestovatelský festival KOLEM SVĚTA.

Vyzkoušeli jsme ubytování v „Nejlepším venkovském penzionu v ČR“
6.3.2017 Vyzkoušeli jsme ubytování v „Nejlepším venkovském penzionu v ČR“

Navštívili jsme romantický penzion na krásném klidném místě v centru chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, což je jedno z nejčistších území v naší republice. Stavení stojí na okraji malé vesničky obklopeno loukami a pastvinami - odtud také pochází jeho název „Chalupa Za Humny“.

Veletrh FOR CARAVAN nově v souběhu se specializovanou výstavou lodí
14.2.2017 Veletrh FOR CARAVAN nově v souběhu se specializovanou výstavou lodí

Osmý ročník výstavy obytných automobilů a karavanů FOR CARAVAN nabídne opět o něco více než v roce uplynulém. Návštěvníci se mohou těšit na dvoudenní cestovatelský festival se spoustou zajímavých hostů nebo soutěž o zapůjčení karavanu od společnosti Blue Rent na celý víkend. Ve stejném termínu, od 1

Holiday World 2017
14.2.2017 Holiday World 2017

České i slovenské regiony, tradiční evropské země, Amerika, ale i exotické destinace. HOLIDAY WORLD 2017 opět na pražském Výstavišti v Holešovicích.

Nabídka práce ve 4camping.cz - vybavení do přírody
30.1.2017 Nabídka práce ve 4camping.cz - vybavení do přírody

K naší velké radosti nakupuje v našich prodejnách 4camping v Praze a Brně stále více lidí a protože stavíme na skvělém zákaznickém servisu a poradenství, rozhodli jsme se obě prodejny posílit o další personál.

GO a REGIONTOUR: Vyberte si dovolenou včas!
2.1.2017 GO a REGIONTOUR: Vyberte si dovolenou včas!

Návštěvníky brněnských veletrhů cestovního ruchu čeká nejen pestrá nabídka zájezdů cestovních kanceláří, ale jednotlivé kraje se zde budou předhánět, aby návštěvníky přilákaly do svých regionů, kde mohou strávit nezapomenutelnou zimní nebo letní dovolenou.

Penzion roku: Žebříčky nejlepších penzionů roku 2016
13.10.2016 Penzion roku: Žebříčky nejlepších penzionů roku 2016

Dovolte nám, abychom vás informovali o výsledcích 7. ročníku ankety 4camping.cz PENZION ROKU.

Náš e-shop 4camping.cz se postaví internetovým titánům.
27.9.2016 Náš e-shop 4camping.cz se postaví internetovým titánům.

Naši zákazníci, fanoušci, přátelé a všichni další, kterým je e-shop 4camping.cz sympatický, rozhodli, že jsme se druhý rok po sobě probojovali mezi desítku nominovaných projektů v kategorii „Internetové obchodování“ ankety českého internetu Křišťálová lupa.

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist