Ubytování

Články a aktuality

Veletrh For Fishing – svátek všech rybářů startuje již ve čtvrtek
5.2.2015 Veletrh For Fishing – svátek všech rybářů startuje již ve čtvrtek

Zveme Vás na největší rybářský veletrh v ČR, který se již po šesté uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Těšit se můžete na horké novinky a trendy pro rok 2015, prezentaci jednotlivých rybolovných technik a pestrý doprovodný program. Patronem veletrhu se i letos stal populární český rybář…

Veletrh For Fishing – svátek všech rybářů startuje již 12. února
5.2.2015 Veletrh For Fishing – svátek všech rybářů startuje již 12. února

Zveme Vás na největší rybářský veletrh v ČR, který se již po šesté uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Těšit se můžete na horké novinky a trendy pro rok 2015, prezentaci jednotlivých rybolovných technik a pestrý doprovodný program.

Cesta Kolem světa za 2 dny
23.1.2015 Cesta Kolem světa za 2 dny

Také jste se vždycky chtěli vydat na cestu kolem světa? Teď k tomu nepotřebujete ani balík peněz, ani několikaměsíční dovolenou.

Zimní výzva - Nejextrémnější zimní outdoor-survivalový závod
21.1.2015 Zimní výzva - Nejextrémnější zimní outdoor-survivalový závod

Šumperk – Za pět týdnů odstartuje nejextrémnější zimní outdoor-survivalový závodu dvojic ve volném terénu bez zajištění. Registrace k 3. ročníku Zimní výzvy byla spuštěna přesně před týdnem. K tomuto unikátnímu závodu v Česku je ale počet startujících limitován.

České hrady a zámky – zimní pohádka
12.1.2015 České hrady a zámky – zimní pohádka

Dříve jsme byli zvyklí, že v zimních měsících byla většina hradů a zámků pro návštěvníky uzavřena. Dnes je tomu již jinak a řada vstupních bran se nezavírá ani v zimě. Otevřených památek přibývá a vnímají to jako příležitost, kdy mohou svým návštěvníkům předvést hrad nebo zámek tak trochu jinak.

15.-18.1. GO a REGIONTOUR – Svátky cestování na brněnském výstavišti
5.1.2015 15.-18.1. GO a REGIONTOUR – Svátky cestování na brněnském výstavišti

Hledáte destinaci, kam vyrazite v létě na dovolenou, na výlet, za sportem nebo za poznáním? Každá cesta začíná hledáním informací a výběrem toho správného cíle. Ulehčit vám to může tandem veletrhů cestovního ruchu, který na brněnském výstavišti začíná už za pár dní.

Lukáš Bauer připraví běžky závodníkům pro Jizerskou 50
5.1.2015 Lukáš Bauer připraví běžky závodníkům pro Jizerskou 50

INTERSPORT a Běžecká škola Lukáše Bauera po roce opět spojí síly a společně se postarají o servisní služby účastníkům Jizerské 50. Díky tomu si zákazníci mohou nechat na nejdůležitější závod sezony připravit běžky od profesionála - Lukáše Bauera a jeho týmu.

Masopust – karneval masek na sněhu
17.12.2014 Masopust – karneval masek na sněhu

Masopustní slavnost je jedna z nejstarších slavností vůbec a do Čech a na Moravu se opět postupně vrací. Částečně k tomu mohla přispět i skutečnost, kdy jedinečné masopustní masky a dodržování tradic a obyčejů na Hlinecku byly zapsány na seznam kulturního dědictví UNESCO.

We prepare
15.12.2014 Běžecký seriál RunTour odstartoval registrace

Přesně 62 dní po závěrečném závodě seriálu Česká pojišťovna Mizuno RunTour na Ladronce je tu start registrací do 4. ročníku. V něm čeká na závodníky celá řada novinek, zvýšení kapacity, nové medaile, moderní vizuál, webové stránky nebo nová čipová technologie. Registrace běží na www.runtour.cz.

Nejlepší penziony a rekreační areály se sešly v pražském Clarionu
28.11.2014 Nejlepší penziony a rekreační areály se sešly v pražském Clarionu

Ve středu 26.11. proběhlo v pražském hotelu Clarion slavnostní vyhlášení letošních anket 4camping KEMP ROKU a Staropramen PENZION ROKU.

Advent - předzvěst klidu a pohody
24.11.2014 Advent - předzvěst klidu a pohody

Na přelomu listopadu a prosince každého roku se ve spoustě českých domácností objeví na stole adventní věnec se čtyřmi adventními svíčkami, a to bez ohledu na to, zda jsme věřící, či nikoli...

FESTIVAL KOLEM SVĚTA - největší cestovatelský svátek opět v Praze
19.11.2014 FESTIVAL KOLEM SVĚTA - největší cestovatelský svátek opět v Praze

Země všech kontinentů, padesát komentovaných projekcí, fotografie z nedostupných míst světa, cestovatelská setkání, zahraniční hosté. To vše i mnohem víc přináší největší cestovatelský svátek v České republice – festival Kolem světa.

Anketa Staropramen PENZION ROKU 2014 - výsledky
11.11.2014 Anketa Staropramen PENZION ROKU 2014 - výsledky

Letošní 5. ročník ankety Staropramen PENZION ROKU 2014 přinesl velký zájem jak ze strany penzionů, tak i jejich návštěvníků. Do letošní ankety se aktivně zapojilo 341 penzionů, celkem však mohlo být hodnoceno všech 4.134 penzionů registrovaných na stránkách Dopenzionu.cz. Hlasování probíhalo od 1.6.

Slavnost svatého Martina
3.11.2014 Slavnost svatého Martina

Zima v Česku může být zajímavá a příjemná také pro ty, kteří neholdují zimním sportům. Důvodem je fakt, že i v zimních měsících se stále něco děje, a to i mimo naše hory...

Velký cestovatelský svátek v BRNĚ
29.10.2014 Velký cestovatelský svátek v BRNĚ

Cestovní kancelář LIVINGSTONE a Karel Wolf organizují další ročník festivalu KOLEM SVĚTA. Známé osobnosti představí v komentovaných projekcích rozmanité kouty naší planety. Silnou sestavu hostů spatříme při třídenním maratonu přednášek v Kongresovém centru BVV od pátku 7.11. do neděle 9.11.2014. Sou

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist