Penzion Rafanda - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Rafanda

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 18
Celkem hodnocení 20
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Rafanda


Storno

Hodnocení návštěvníků

Věra S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 1.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S tímto nádherným rodinným penzionem v ideálním výchozím místě do Brd jsme byli nadmíru spokojeni a rádi se budeme vracet. Majitelka vytváří příjemnou atmosféru, je ochotná a vstřícná. Všude je čisto, klid a teplo. Parkování kol v uzamčené vybavené garáži, parkování auta přímo před objektem. Stravování nehodnotím, protože penzion tuto službu nenabízí, paní Koutná však ochotně sdělí možnosti stravování v okolí. Vařili jsme v kompletně zařízené kuchyni. Doporučujeme !!!

Věra B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 8.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi příjemné prostředí,vstřícná a milá majitelka.Stravování ani služby jsme nevyužili.Vřele doporučujeme.

J. Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Domácí prostředí, překrásné prostředí. Ideální základna pro cykloturistiku.

Helena

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pěkné prostředí, příhodná poloha v Brdech, ochotná majitelka. Oceňujeme možnost přípravy vlastního jídla v kuchyňce.

Radka D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 13.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Poměr cena hodnota

Byli jsme velmi spokojeni, rádi se opět vrátíme. Paní majitelka je velmi příjemná a vstřícná. Služby a stravování jsem nehodnotila, protože penzion je nenabízí. Nicméně je k dispozici plně vybavená kuchyňka s jídelním koutem.
Brdy rozhodně stojí za návštěvu, pro cyklisty ráj :-).

Ivana k.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

krásný pobyt čisté prostředí ochota majitelky jinak krasná příroda

Josef D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 17.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné místo pro pobyt v civilizaci zatím příliš nedotčené přírodě.Prijemna a vstřícná paní majitelka.

J. Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Bylo to perfektní, takový klid je málokde.

Roman S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc pěkné ubytování blízko Brdských lesů. Majitelé vstřícní klidné místo a čisto.Jediná chybička je dost daleko restaurace kde vaří.
Děkujeme :-)

Jana T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 18.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

V penzionu Rafanda jsme s partou turistů strávili příjemné tři dny.Zasloužila se o to vstřícná paní Koutná a krásné prostředí.

Jakub Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.4.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do tohoto malebného penzionu uprostřed nádherné a člověkem téměř nedotčené přírody jsem jezdil již jako dítě se svými rodiči. Nyní jsem šťastný, že mám kde užívat prázdniny již i se svým synem a dokonce i psíkem. Nekonečné krásné lesy plné hub, spousta zajímavých míst na výlety v blízkém okolí, značené cyklistické i pěší stezky, čisté a pohodlné ubytování s veškerým komfortem domova, v rodinném prostředí... Vracím se sem 15 let a opět mám naplánováno letos Rafandu alespoň na týden navštívit. Mohu pouze vřele doporučit.

Zdeněk N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.11. - 11.11.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemný pobyt v hezkém prostředí, personál vstřícný.

Věra B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.10. - 30.10.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme velmi spokojeni, múžeme doporučit.

Martin R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 18.9.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vynikající poloha penzionu na cykloturistiku, turistiku a houbaření v nekonečných brdských lesích, mimořádně vstřícní majitelé, hezky vybavený rodinný penzion, příjemné klidné místo s prosluněnou zahradou a útulným místem na grilování. V okolí velké množství zajimavostí - určitě se sem vrátíme. Doporučujeme bez výhrad - super!!!

Honza

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.9. - 2.10.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Víkendový pobyt šesti taťků a deseti dětiček jsme si zde pěkně užili.

Eva Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.9. - 28.9.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ideální penzion na ideálním místě. Dobrý výchozí bod na cyklo výlety i pěší turistiku. Penzion je pohodlný, dobře vybavený, krásná zahrada s posezením, paní domácí úžasná.

Eva P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásný, čistý a útulný rodinný penzion u lesa. Je zde možnost houbaření, výletů pěšky i na kolech, krásná příroda, Majitelé jsou velice vztřícní a ochotní a také proto navtěvujeme tento penzion již šestým rokem.
Všem pobyt v tomto penzionu vřele doporučujeme.

Jana B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byli jsme velice spokojení, ubytování příjemné. paní majitelka bezvadná a okolí super !!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Pavel G.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byli jsme velmi spokojeni, příjemný pobyt s vlastním stravováním (vybavená kuchyňka).

Andrea H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.4. - 25.5.2012

Poměr cena hodnota

Penzion Rafanda je velmi příjemné místo k pobytu, které můžeme vřele doporučit. Jak vstřícné jednání vždy usměvavé majitelky Koutné tak, domácí prostředí, se nám velice líbilo. Skvěle jsme si zde odpočinuli a to hlavě díky krásně zařízeným pokojům a klidné lokalitě, ve které se penzion nachází. Za zábavou to také není daleko, jelikož si můžete zajet do nedalekého města Příbrami. Přínosem bylo i připojení k wifi a možnost pobytu s domácím mazlíčkem. Zkrátka jsme se zde cítili jako doma a jsme si jistí, že jsme toto místo nenavštívili naposledy.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Rafanda, který hodnotilo 18 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Rafanda. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Rafanda.

Doporučujeme navštívit

  • Pohádková usedlost Albeř Jižní Čechy
  • Penzion Příběnice Jižní Čechy
  • Penzion UKO Jizerské hory
  • Strnadovský mlýn Česká Sibiř
  • Brautfergerův dvůr Šumava
  • Penzion Seeberg Západočeské lázně
  • HARDY Cognac & Pension Jižní Morava
  • Penzion Ovečka Beskydy
  • Luxury WELLNESS APARTMENT Krkonoše
  • PENZION JELEN *** Vranov nad Dyjí Jižní Morava
  • Penzion U Studánky Beskydy
  • Penzion Relax České Švýcarsko
  • PRIM Apartmány Jizerské hory
  • Penzion St. Leonhard*** Šumava
  • Penzion Luisa Krkonoše
  • Penzion Lesovna Žofín Jižní Čechy
  • Penzion Pod Moníncem Česká Sibiř
  • Villa Daniela Jižní Morava
  • Penzion Liškův Mlýn Orlík
  • Wellness Penzion Pod Rozhlednou Orlické hory
  • Pension U Lípy České středohoří
  • PENZION NA LUKÁCH Svitavsko
  • Penzion DAJA Lipno
  • Další tipy »

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist