Penzion Rafanda - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Rafanda

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 20
Celkem hodnocení 34
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Rafanda


Storno

Hodnocení návštěvníků

Pečánková E.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 22.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion již navštěvujeme 8 let a vždy jsme byli nadmíru spokojeni. Majitelé jsou velice milí a ochotní. Jedná se o příjemný, útulný, čistý a krásně zařízený, udržovaný rodinný penzion. Výhodou je dostupnost nákupu v blízkých potravinách i příjemné posezení v restauračním zařízení. Rovněž okolní lesy jsou vhodné pro procházky a houbaření. Doporučujeme!

Josef B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Skvělá komunikace hledně pobytu. Nádherné pkoje , včetně sociálního zařízemí. V okolí domu pěkná zahrada se zastřešeným příbytkm pro večerní relax, možnot grilování.
Mohu za sebe i skupinu jen hodnotit jako skvělý penzion pro následné pobyty. Josef Buchar
PS. přeji spoustu spokojených klientů

Aneta M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 23.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Děkujeme za příjemné bydlení. Paní majitelka je velmi vstřícná, ubytování útulné (jen pozor v pokoji s kuchyňkou, šikmá střecha nad gaučem způsobila tvrdé bouchání do hlavy). Rádi se sem zase vrátíme.

Miloš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 9.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion vhodný pro cyklisty, kteří se chtějí pokochat krásnými výhledy a přírodou v Brdech.

Pavla B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 14.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásně zařízený pension i přilehlá zahrada, klidné a rodinné zázemí, ideální pro cyklo i pěší výlety v nádherné krajině. Milá a vstřícná majitelka pensionu, přijeli jsme na doporučení a nelitujeme, doporučujeme všem dalším.

Dusan C.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Stravili jsme hezky tyden v prijemném prostredi v krasné prirode v blizkosti brdskych lesu, vyuzili koupani v pozarni nadrzi, poznali blizké okoli pri ruznych vyletech. Ubytovani je prijemné,citili jsme se jako doma diky velmi sympatické majitelce. Moznosti posezeni v zahrade, vyuziti terasy k jidlu.
Doporucujeme vsem kteri maji radi hezka mista, nedotcenou prirodu a vyborny vzduch a to vse v utulném domecku.

Nýdrlovi

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Brdy jsme navštívili poprvé a zvolili penzion Rafanda. Pěkný rodinný penzion, příjemné prostředí i majitelé, pokoje útulné a čisté. Vřele tento penzion doporučujeme.

Kamila

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vše perfektní. Penzion má skvělé zázemí.

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 24.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nebyli jsme zde poprvé, ale tentokrát ve větší skupině. Paní domácí nás překvapila novým útulným interiétem a jako vždy velice vstřícným chováním. Večer jsme pogrilovali přes den jsme pojezdili na kole v úžasné krajině brdských lesů, nasbírali borůvky, houby, lesní jahody a fůru bylinek v naprosto čistém prostředí. Prodlužený víkend neměl chybu. Určitě se vrátíme

Dáša

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásný penzion, čisté pokoje, příjemné prostředí a majitelé. Ideální na oslavy, dovolenou. Doporučuji

Bobeš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velice hezký rodinný pension, příjemné prostředí,čistota. Majitelé penzionu jsou moc příjemní lidé. Doporučuji.....

Vlasta D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Naprosto kouzelný penzion.Klid,pohoda,útolno a všude čisto.Milá paní domácí a ta její zahrádka.Doporučuji všem,kdo si chtějí odpočinout a třeba olavit kulatiny jako já s partou přátel.Všichni jsme byli nadšeni a spokojeni.

Kočárník P.

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 6.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Bez připomínek vše v pohodě .....kdyby to tak bylo všade .....

Kočárník P.

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 31.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Super Penzion po všech stránkách.....velmi si tu odpočinu....tohle jako jeřábník potřebuji .....děkuji majitelům za přístup a ochotu ...tu nrní není nic záporného .....Kočárník Pavel...... :)

Věra S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 1.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S tímto nádherným rodinným penzionem v ideálním výchozím místě do Brd jsme byli nadmíru spokojeni a rádi se budeme vracet. Majitelka vytváří příjemnou atmosféru, je ochotná a vstřícná. Všude je čisto, klid a teplo. Parkování kol v uzamčené vybavené garáži, parkování auta přímo před objektem. Stravování nehodnotím, protože penzion tuto službu nenabízí, paní Koutná však ochotně sdělí možnosti stravování v okolí. Vařili jsme v kompletně zařízené kuchyni. Doporučujeme !!!

Věra B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 8.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi příjemné prostředí,vstřícná a milá majitelka.Stravování ani služby jsme nevyužili.Vřele doporučujeme.

J. Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Domácí prostředí, překrásné prostředí. Ideální základna pro cykloturistiku.

Helena

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pěkné prostředí, příhodná poloha v Brdech, ochotná majitelka. Oceňujeme možnost přípravy vlastního jídla v kuchyňce.

Radka D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 13.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Poměr cena hodnota

Byli jsme velmi spokojeni, rádi se opět vrátíme. Paní majitelka je velmi příjemná a vstřícná. Služby a stravování jsem nehodnotila, protože penzion je nenabízí. Nicméně je k dispozici plně vybavená kuchyňka s jídelním koutem.
Brdy rozhodně stojí za návštěvu, pro cyklisty ráj :-).

Ivana k.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

krásný pobyt čisté prostředí ochota majitelky jinak krasná příroda

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Josef D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 17.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemné místo pro pobyt v civilizaci zatím příliš nedotčené přírodě.Prijemna a vstřícná paní majitelka.

J. Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Bylo to perfektní, takový klid je málokde.

Roman S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Moc pěkné ubytování blízko Brdských lesů. Majitelé vstřícní klidné místo a čisto.Jediná chybička je dost daleko restaurace kde vaří.
Děkujeme :-)

Jana T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 18.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

V penzionu Rafanda jsme s partou turistů strávili příjemné tři dny.Zasloužila se o to vstřícná paní Koutná a krásné prostředí.

Jakub Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.4.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Do tohoto malebného penzionu uprostřed nádherné a člověkem téměř nedotčené přírody jsem jezdil již jako dítě se svými rodiči. Nyní jsem šťastný, že mám kde užívat prázdniny již i se svým synem a dokonce i psíkem. Nekonečné krásné lesy plné hub, spousta zajímavých míst na výlety v blízkém okolí, značené cyklistické i pěší stezky, čisté a pohodlné ubytování s veškerým komfortem domova, v rodinném prostředí... Vracím se sem 15 let a opět mám naplánováno letos Rafandu alespoň na týden navštívit. Mohu pouze vřele doporučit.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Rafanda, který hodnotilo 20 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Rafanda. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Rafanda.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist