Strnadovský mlýn - Hodnocení

Velmi dobré 8.2 / 10

podle 12 recenzí (celkem 24)  

395 Kč
Referenční cena

Základní informace

Načítám...

Ceník - Strnadovský mlýn

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

82% Hodnocení 12
Celkem hodnocení 24
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Strnadovský mlýn


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petr H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 7.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion celkově působil čistě, personál určitě věnoval úklidu hodně úsilí.
Z personálu (mimo provozního) jsem po celou dobu pociťoval neochotu a až panický strach, abych za své peníze náhodou nedostal odpovídající službu.
Pokud je nabízen dvoulůžkový pokoj s postelemi u sebe, očekávám, že manželská postel nabídne společné spaní, ne že ráno budu otlačený od dělících prken mezi matracemi. Také společná koupelna pro více pokojů, přes kterou se šlo na samostatné WC nám moc pohodlí nepřinesla. Napustit byť jen jedinou vanu teplou vodou byl nesplnitelný sen. Koupat se dva po sobě, tak ten druhý už ve vodě klepal kosu.
Prostředí bylo venkovské, příjemné. Nikdo se do takového prostředí nejezdí dívat na televizi. To může zůstat doma. Velmi pěkně působí řezbářské výtvory v interiéru i exteriérech.
Služby byla kapitola sama pro sebe. Přestože jsou cyklisté vítáni, úschova kol je v párty stanu na dvoře. My jsme měli tu smůlu, že do párty stanu připravili svatbu, takže kola bez našeho vědomí přemístili na dvůr do deště. Brašny na kolech promáčené včetně obsahu. Fakt moc díky.
Z jídla jsme využili pouze stálé snídaně a nahodilý odběr stravy. Snídaně byly po celou dobu stejné a stejně chudé. Cena 120 Kč na osobu neodpovídala nabídce. Když jsme objednali změnu, byli jsme upozorněni, že pokud nám ji připraví, nemůžeme již z kontinentální snídaně další jídlo odebrat. 120ti korunám tak podle provozovatele odpovídá hemenex ze dvou vajec a tří plátků anglické. K tomu dva rohlíky a džus nebo káva.
V širokém okolí jsme navštívili drtivou většinu turistických cílů, čímž nám odpadá důvod se sem vracet.

bohušová

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 12.5.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

velmi příjemné prostředí a ochotný personál, byli jsme v celém objektu sami, nádhera ............... děkujeme

Daidallos

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 24.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné posezení venku i uvnitř, dobrá kuchyně i personál. Byl všímavý a strostlivý o náš stůl. Ubytování slušné - sociálky společně pro 2-3 pokoje. kdo obsadil koupelnu, znemožnil ostatním použití wc. Ale při vší skromnosti je to hezky zrekonstruované hospodářské stavení. Určitě se sem zase vrátíme.

Ivana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.3. - 27.3.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Strávili jsme tři dny plné pohody v útulném prostředí penzionu,musím velice pochválit vstřícný a milý personál,výbornou domácí kuchyni i čistotu pokojů,prostředí okolo mlýna je krásně upravené a plné zvířátek,také finská sauna na břehu rybníka byla super,určitě se vrátíme!

Petra H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.2. - 27.2.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc krásné klidné prostředí. S manželem jsme si přijeli zalyžovat na blízký Monínec a Strnadovský Mlýn zvolili jako bezva ubytování. Byli jsme v celém objektu jediní hosté. Takže nás dost mile překvapila nabídka, že až se po devate vratíme z nočního lyžování , bude na nás ochotně čekat personal, aby nám uvařil večeři, pokud si to budem přát. Rodinná pohoda dýchala z každého koutku. Výborná kuchyně a v okolí báječná zvářátka. Absolutně bezva pobyt jak pro rodiny s dětmi, tak pro meetingy a školení. Příroda a klid. Rádi se zase vrátíme. Petra a Honza Horákovi

ondřej

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.12. - 4.12.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Kouzelné zařízení v krásném prostředí, ač personálně chudší, vše na 100% fungující, čisté a krásné vnitřní prostory, velmi dobře sehraný a profesionální menší team lidí, kteří se o Vás vždy postarají. Děti si užili farmy se spoustou zvířat, pro nás byla okouzlující finská sauna přímo na břehu rybníka, vše doplněno skvělou domácí kuchyní.

Kateřina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.10. - 23.10.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prostředí krásné, prostory penzionu také, služby jakž takž (snídaně nic moc), ale pan majitel si nevidí do kapsy. Za vše si nechá zaplatit a někdy dokonce 2x. Takže pozor na peněženky!

Oldřich K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 16.9.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nádherná příroda s možností poznat něco nového a taky klid a pohoda.Moc hezky přístup personálu obzvlášt pochvala pro pana kuchaře i pana provozního.V penzionu není klasická televize,proto si člověk hledá další možnosti využití a zábavy a prohlídky dalších památek,kterých je v okolí docela hodně.Bezva pro rodiny s malými dětmi mají prostor na dokonalé vyžití se spoustou zvířátek.Určitě se někdy v budoucnu ještě zastavíme a moc držíme palce všem,kteří mají zásluhu na tom,aby hosté byli spokojeni hlavně panu majiteli.

Marcela B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 13.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pěkná příroda, zajímavě rekonstruovaný objekt, kde je vidět, že se majitel snaží o vytvoření hezkého penzionu. Do toho by ovšem měla patřit i cenově přiměřená služba v půjčování kol, tak jak je to běžné dle našich osobních zkušeností v podobných penzionech - buď v ceně pobytu a nebo za cca 150 Kč, což zde tedy rozhodně nebylo (2 běžná kola na 2 dny a téměř 1 200 Kč !!)

Jaromír H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost ve všem.

diana k.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 7.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

náhodou jsme se zastavili, ale vrátím e se

SOFIA A.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.5. - 6.5.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byla jsem zde s dětmi na škole v přírodě. Celý objekt je nově zrekonstruovaný, vkusně zařízený, vonící dřevem. Velmi oceňuji čistotu celého objektu. Jídlo bylo jednoduše vynikající. Dlouho jsem neochutnala tak dobré jehněčí, jako právě zde. Část dětí (celkem 10) spala v mlýnici na závěsných postelích na ochozu, já jako dozor jsem spala na stejném patře v mlynářském pokoji. Děti si spaní náramně užily, závěsné postele jsou naprosto bezpečné, nedají rozhoupat. Prostředí je unikátní, děti jsou v přímém kontaktu se zvířaty na farmě, pan majitel pořádá i výukové programy, kde se mají děti možnost dovědět o zvířatech více. Okolní příroda perfektní pro podnikání výletů. Co mě ovšem zcela ohromilo byla cena, na kterou naše škola v přírodě vyšla.V porovnání s jinými objekty, které jsem v minulosti navštívila, nás pobyt i s jídlem vyšel o 10-20% laciněji. Odjeli jsme naprosto nadšení a rozhodně se sem chystám i se svou rodinou a přáteli. Vřele doporučuji všem a to i náročným hostům.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
a K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.5. - 24.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Měli jsme na statku svatbu, Vše perfektní, vše připraveno, obsluha tak milá, že už jsme tak milou dlouho nezažili, grilované prasátko a zelenina na jedničku, stejně jako ostatní jídlo. Krásné prostředí. Doporučujeme.

Martina F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pro mě a moji rodinu ideální dovolená.Všem doporučuji.

Eva D.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

příjemný prostředí venkovského stavení nesterilního charakteru

Klara

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super dovolena, krasne prostredi a uzasne lidi.

Kamila N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 9.6.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělé ubytování, příjemný personál.

Kateřina G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 3.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Klid, pohoda, dobré jídlo, dobré pití, zábava pro děti, milý personál, co chtít víc...

Alexandra V.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vse v naporstem poradku. Velice hezke prostredi.

Tomáš K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

vše prima:)děkujeme a brzy se vátíme

Kocábková J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 7.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Na úrovni,dobrá kuchyně,dobré ceny

Tereza T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2013

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Strnadovský mlýn jsme navštívili dvakrát a pokaždé nás nadchl. Je to pohádkové místo, které učaruje snad každému. Krásná krajina, prostředí, čisté a útulné ubytování. Majitelé i personál nemá chybu. Milý, sympatičtí, ochotní lidé. Kuchyně výtečná "jako od babičky". Nechybí ani dávka romantiky při krásných západech slunce u rybníčku hned za mlýnem. Všem mohu vřele doporučit. Cena v poměru ke kvalitě je velmi příjemná.
Majitelům přeji spoutu příjemných hostů, kteří se k vám budou stále a rádi vracet :-)

Matyáš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Váš podnik mě velice nadchnul; oceňuji, že jej vytváříte s jasnou vidinou, plným nasazením a vřelým přístupem, jak to na mě alespoň působilo.
Ať se Vám daří. Věřím, že se u Vás ještě objevím.

Kateřina Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 23.5.2010

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Strnadovský mlýn, který hodnotilo 12 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Strnadovský mlýn. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Strnadovský mlýn.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 9.8 / 10
Úžasné 10.0 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist